If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
играят ми обороти-едвам забележимо но на загрял мотор примерно седят на 500 и леко играят.има ли смисъл мотора да работи по зле с по добър бензин? отделно мисля че губи антифриз,в смисъл втори път доливам за да подържам нивото на макс.
Няма никаква причина от по-хубаво гориво колата да прави проблеми.По-скоро проблема си го имаш от известно време и ще се задълбочава тепърва.Провери свещи и кабели на първо време и си мисли за гарнитура,заради антифриза,ако не се вижда явен теч.
играят ми обороти-едвам забележимо но на загрял мотор примерно седят на 500 и леко играят.има ли смисъл мотора да работи по зле с по добър бензин? отделно мисля че губи антифриз,в смисъл втори път доливам за да подържам нивото на макс.
Има смисъл ако си заредил кофти бензин 98 от кофти бензиностанция. По при нцип на тези коли високо-октановия бензин е като балсам.
500 оборота не е ли прекалено малко, аз зареждам само 100 октанов от екото и последният път като е студено сутрин като запаля оборотите стоят на 1200-1300 което е нормално но като подам леко газ, до 1500 се ммъчи нещо, след това си се изфорсирва. Малко се притесних но при следващото зареждане никакъв проблем. Просто по някой път бензинът е мега скапан дори и в добрите бензиностанции
500 оборота не е ли прекалено малко, аз зареждам само 100 октанов от екото и последният път като е студено сутрин като запаля оборотите стоят на 1200-1300 което е нормално но като подам леко газ, до 1500 се ммъчи нещо, след това си се изфорсирва. Малко се притесних но при следващото зареждане никакъв проблем. Просто по някой път бензинът е мега скапан дори и в добрите бензиностанции
Аз спрях да зареждам на ЕКО. На лукойл 98 зареждам сега и съм супер доволен. Някак си по леко се чуства мотора с него.
Пробвай OMV Carerra 100. Аз само такъв сипвам, защото като сложа Лукойл и колата умира . Пробвал съм и Еко 100, но като че ли Carerra 100 най-много й се ослажда.
.... защото като сложа Лукойл и колата умира . ....
Йеп! И аз така... Първо мислех, че колата нещо се е проблематисала, но като прочетох подобна тема на тази и сипах 100 октанов от Екото се родих, колата си тръгна доволно добре. ОМВ Карера не съм пробвал, нямам удобно ОМВ по редовния маршрут.
Comment